Invigning av nya cykelgaraget

En perfekt dag för kombinerad cykeldag och invigning av cykelgaraget på Nacka sjukhus.

Då var tiden inne för att inviga cykelgaraget på sjukhusområdet med ballonger och bandklippning. Vi passade även på att bjuda sjukvårdspersonalen på hamburgare till lunch, som blev ett mycket uppskattat inslag. Några vågade sig även på vårt lilla quiz med frågor om Nacka sjukhus och Locum som "Vilket år firade sjukhuset 60 år"? Det var många som tog sig en titt inuti cykelgaraget och tyckte det såg fint ut. Vi visade även hur man använder det övre cykelstället. Se instruktionsfilmen längst ner.

Antiklimax vid bandklippningen

Det blev ett roligt antiklimax när fastighetsförvaltare Frida Wallin skulle klippa bandet. Kika på den korta filmen från invigningen för att se vad vi menar. Filmen är 1:08 minuter.

 

Cykeldag

Vad passer väl bättre än att erbjuda cykelservice under dagen också? Ett 40-tal cyklar blev servade av våra mekaniker som kontrollerade bland annat belysning och bromsvajrar samt pumpade däcken. Vi erbjuder gratis cykelservice till våra hyresgäster som en del av vårt hållbarhetsarbete, för att uppmuntra medarbetare i Region Stockholm att fortsätta röra på sig och bidra till regionens folkhälso- och miljömål.

Dagen i bilder

Cykeldag på Nacka sjukhus med medarbetare från Locum.Bild: Medarbetare från både projekt- och förvaltningsavdelningen på Locum var på plats för att närvara vid invigningen.

Jenny Dahlander på Locums cykeldag.Bild: Jenny har varit på en del cykeldagar och uppskattar att nu kunna ställa in cykeln på vintern.

Maria Brandt på Locums cykeldag.Bild: Maria tycker att det är en jättebra idé att erbjuda cykelservice för att uppmuntra till att fler cyklar. Cykelgarage på Nacka sjukhus.Bild: Det nya cykelgaraget kan ta emot 96 cyklar och här finns även laddskåp för säker laddning av cykelbatterier.

 

"Trots en något försenad start i februari, gick bygget med cykelgaraget smidigt och utan problem när arbetet väl började. Allt färdigställdes enligt plan och slutbesiktningen godkändes den 5 april."

David Sommarhed,
projektledare på Locum

Projektledare David Sommarhed inuti cykelgaraget.


Så här använder du det övre cykelstället

Publicerad: 22 maj 2024